تکنولوژی و هوش مصنوعی

خیزش علیه هوش مصنوعی در انگلیس

یکی از قابل‌پیشی‌ترین بحث‌ها در مورد هوش مصنوعی این بود که چالش‌های شغلی را برای بسیاری ایجاد خواهد کرد. این چالش اکنون در انگلستان سر و صدای زیاد ایجاد کرده.

کمپینی سراسری در کل انگلستان راه افتاده که صنایع و حوزه‌های «خلاق» مانند موسیقی، کتاب، فیلم، ادبیات، هنر، خبرگزاری، وب‌سایت به وضعیت سرقت اطلاعات از طرف شرکت‌های هوش مصنوعی اعتراض کرده‌اند نام این کمپین « MAKE IT FAIR » است.

 در این کمپین از دولت انگلیس خواسته شده که از مالکیت معنوی افراد و شرکت‌ها بر صنایع خلاق حمایت شود.؛ زیرا شرکت‌های هوش مصنوعی دارند تولیدات آنان را برای قوی‌تر شدن خودشان می‌دزدند

یکی از قابل‌پیشی‌ترین بحث‌ها در مورد هوش مصنوعی این بود که چالش‌های شغلی را برای بسیاری ایجاد خواهد کرد. این چالش اکنون در انگلستان سر و صدای زیاد ایجاد کرده.

کمپینی سراسری در کل انگلستان راه افتاده که صنایع و حوزه‌های «خلاق» مانند موسیقی، کتاب، فیلم، ادبیات، هنر، خبرگزاری، وب‌سایت به وضعیت سرقت اطلاعات از طرف شرکت‌های هوش مصنوعی اعتراض کرده‌اند نام این کمپین « MAKE IT FAIR » است.

 در این کمپین از دولت انگلیس خواسته شده که از مالکیت معنوی افراد و شرکت‌ها بر صنایع خلاق حمایت شود.؛ زیرا شرکت‌های هوش مصنوعی دارند تولیدات آنان را برای قوی‌تر شدن خودشان می‌دزدند.

برخی از خواسته‌های مهم این کمپین عبارتند از؛

۱.«خلاقیت ما را ندزدید»: تخیل صنایع خلاق بریتانیا اقتصاد بریتانیا را تقویت می‌کند و نحوه نگرش جهان به ما را به عنوان یک ملت شکل می‌دهد.

۲.  آثار خلاقانه هنرمندان، نویسندگان، روزنامه‌نگاران، تصویرگران، عکاسان، فیلم‌سازان، فیلم‌نامه‌نویسان، خوانندگان و ترانه‌سرایان بریتانیایی توسط شرکت‌های فناوری، بزرگ و کوچک، از اینترنت جمع‌آوری می‌شود تا محصولات هوش مصنوعی را بسازند و نگهداری کنند که پتانسیل تغییر شکل جهان ما را دارند. اما بیشتر این شرکت‌ها خلاقیت بریتانیا را بدون اجازه و مهم‌تر از آن، بدون پرداخت، می‌گیرند.

۳. بدون پاداش منصفانه، صنایع خلاق ما به سادگی زنده نخواهند ماند.

۴. دولت باید پشت صنایع خلاق خود بایستد. زمان آن رسیده است که به سازندگان غرامت منصفانه پرداخت شود.

۵.«منصفانه کنید»: صنایع خلاق بریتانیا مبارزه حقوقی را علیه مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های فناوری جهانی آغاز می‌کنند.

 

۶.کمپین «منصفانه کنید» برای افزایش آگاهی در بین مردم بریتانیا در مورد تهدید وجودی که مدل‌های هوش مصنوعی مولد برای صنایع خلاق ایجاد می‌کنند، طراحی شده است، بسیاری از آن‌ها محتوای خلاقانه را از اینترنت بدون اجازه، تأیید و مهم‌تر از همه، بدون پرداخت جمع‌آوری می‌کنند.

۷. اگر این امر بدون بررسی ادامه یابد، یا بدتر از آن اگر دولت این سرقت محتوا را مشروعیت بخشد، تأثیر آن بر مشاغل و افراد خلاق در سراسر کشور – که مجموعاً سالانه بیش از ۱۲۰ میلیارد پوند به اقتصاد بریتانیا کمک می‌کنند – ویرانگر خواهد بود..

۸.جلد کمپین بیان می‌کند: «منصفانه کنید: دولت می‌خواهد قوانین بریتانیا را به نفع پلتفرم‌های فناوری بزرگ تغییر دهد تا آن‌ها بتوانند از محتوای خلاقانه بریتانیا برای قدرت بخشیدن به مدل‌های هوش مصنوعی خود بدون اجازه یا پرداخت ما استفاده کنند. بیایید از صنایع خلاق محافظت کنیم – این فقط منصفانه است».

۹. اوون مردیث، مدیر عامل انجمن رسانه‌های خبری، در هنگام راه‌اندازی این کمپین گفت: «ما در حال حاضر قوانین حق چاپ استاندارد طلایی در بریتانیا داریم. آن‌ها رشد و ایجاد شغل را در اقتصاد خلاق در سراسر بریتانیا تقویت کرده‌اند – از برخی از بزرگ‌ترین سازندگان جهان – هنرمندان، نویسندگان، روزنامه‌نگاران، فیلم‌نامه‌نویسان، خوانندگان و ترانه‌سرایان، برای نام بردن از چند نفر، حمایت می‌کنند. و برای یک جامعه دموکراتیک سالم، حق چاپ برای توانایی ناشران در سرمایه‌گذاری در روزنامه‌نگاری با کیفیت قابل اعتماد اساسی است. تنها چیزی که نیاز به تأیید دارد این است که این قوانین برای هوش مصنوعی نیز اعمال می‌شوند و الزامات شفافیت باید معرفی شوند تا سازندگان بتوانند درک کنند که چه زمانی از محتوای آن‌ها استفاده می‌شود. در عوض، دولت پیشنهاد تضعیف قانون و اساساً قانونی کردن سرقت محتوا را می‌دهد. بدون محتوای با کیفیت بالا که سوخت ضروری برای مدل‌های هوش مصنوعی است، هیچ نوآوری هوش مصنوعی وجود نخواهد داشت. ما از مردم بزرگ بریتانیا درخواست می‌کنیم که از کمپین «منصفانه کنید» ما حمایت کنند و از دولت بخواهند که تضمین کند خلاقان می‌توانند پاداش مالی مناسب از شرکت‌های هوش مصنوعی را برای اطمینان از آینده‌ای پایدار برای هوش مصنوعی و صنایع خلاق به دست آورند.»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا